Lupin Foto

Bröllop-2019

Bröllopsfotograf - Umeå - Västerbotten
Priser för (2020) skickas vid förfrågan

Caroline_Jacob-5170.jpg

 Skratten, gråten, pirret, dom oväntade ögonblicken och allt däremellan vill jag fånga på bild med er. Jag vill dokumentera
alla händelser på er stora dag, stora som små.
Med mina bilder vill jag berätta en story, ERAN berättelse! Min förhoppning är att ni ska kunna titta tillbaka på bilderna varje år och kunna leva er in i samma känsla igen.

brollopsfotograf-fotografumea-lupinfoto-brollop.jpg

“Att föreviga stunden på en av de största dagar i livet känns självklart. Att sedan ha känslan av total avslappning och självklarhet i fotograferingen är däremot inget jag tagit för givet. Att sedan få uppleva en sån fin stund av trygghet och glädje och samtidigt fotograferas. Sånt syns på bild.Är mer än nöjd. Bilderna, fotografen och sedan leveransen av bilderna får högst betyg! “

“ Med ditt estetiska sinne fångar du äkta känslor på bild. Du är en fenomenal människokännare, förmedlar ett undermedvetet lugn och får det mest obekväma brudparet (vi) att slappna av framför kameran. Utan större önskemål från oss, har du på ett diskret och professionellt sätt fångat ögonblick och stämningar från en av de bästa dagarna i vårt liv och levererat det allra finaste hantverk någonsin! “

LovisaochJepser-4533.jpg

FÖRVÄNTNING PÅ MIG SOM FOTOGRAF

Som fotograf försöker jag vara så osynlig som möjligt förutom vid själva porträttfotograferingen. Många känner sig obekväma och stela inför porträtten men det gör ingenting, ni behöver inte göra massa avancerade poser utan jag guidar er att stå där ljuset är bäst och sen hjälper jag er med små medel för att få resultatet så naturligt och vackert som möjligt. Oftast pratar jag men är även tyst och effektiv. Jag är van att komma till nya platser och utifrån förutsättningarna hitta de bästa platserna för porträttfotograferingen. Har ni själva önskemål är förslag tacksamt!

HUR GÅR BOKNINGEN TILL?

Ni börjar med att skicka ett mail till mig med datumet ni har valt att gifta er på. Berätta gärna lite kort vilka ni är och vart ni kommer ifrån och vilket paket ni har valt eller funderar på. Jag utgår ifrån Vännäsby (en by utanför Umeå).  Normalt får ni ett snabbt svar tillbaka.

Om jag är ledig på ert utvalda datum så ringer jag inom några dagar för att surra lite och höra mer om vilka ni är. Om möjligheten finns träffas vi för att diskutera personliga önskemål, upplägg och går även igenom mitt kontrakt . Det är viktigt att vi får lära känna varandra lite så att det känns så avslappnat och lättsamt som möjligt på bröllopsdagen. Det hjälper mig som fotograf att skapa så personliga bilder som möjligt.

En bokningsavgift på 25 % av totalsumman skickas i samband med bokningen av datum. Först när delfakturan är betald är bokningen definitiv.
Slutfaktura skickas efter bildleverans.
*Vid avbokning kommer ej bokningsavgiften att betalas tillbaka.
*Att sammanställa leveransen av bröllopsbilderna tar upp till 6 veckor

RESA

Utanför Umeå tar jag en reseersättning på 50kr/mil

VAD INGÅR?

  • Ett planeringsmöte på valfri plats där vi möjlighet att lära känna varandra lite och gå igenom tankar och eventuella önskemål.

  • En taggad fotograf

  • Alla utvalda bilder, färg och vissa i svartvitt

  • Samtliga bilder som skall levereras är bearbetade

  • Jag skonar er från valprocessen och skickar dom bästa bilderna från dagen.

  • Ett usb minne med högupplösta bilder samt lite annat smått och gott i lyxig förpackning.


P I O N

6 timmar

Jag fotograferar under 6 sammanhängande timmar.
Detta paket passar er som vill ha en del av förberedelserna, vigsel, porträtten och gratulationerna. Hur ni vill lägga upp dessa timmar kommer vi såklart överens om tillsammans.

Detta ingår:

2st A4 förstoringar

ca 200 redigerade och högupplösta bilder med full användningsrätt.

18 000kr

C h o k l a d s k ä r a

8-9 Timmar

Fototillfället är 8-9 sammanhängande timmar.
Det här paketen passar er som vill ha hela storyn av ert bröllop.
Allt från förberedelserna, porträttfotograferingen, vigseln, brudskålen, middagen och en del av festen.Tillsammans lägger vi upp eran dag efter era behov och önskemål.

Detta ingår

2st 30x40 förstoringar på noga utvalt papper.

2st A4 förstoringar på noga utvalt papper

Ca 300 redigerade bilder med full användningsrätt.

Provfotografering med tillhörande bilder

25 000kr


Blir ni osäkra eller vill höra mer om dom olika alternativen så är ni varmt välkomna att kontakta mig.

V A L L M O

3 timmar

Detta paket väljer ni som vill ha porträtten före/efter vigseln.

Antingen förberedelserna eller vigseln.

Detta ingår:

I st A4 förstoring på noga utvalt papper

2 st 13x18 förstoring

ca 100 redigerade och högupplösta bilder med full användningsrätt

12 000 kr