Jag strävar efter så naturliga och lättsamma bilder som möjligt! Målet är att vi ska har det roligt tillsammans.

Familjefotografering /Barnfotografering

Vad kan man förvänta sig av mig som fotograf vid en familjefotografering? Jag vill tillsammans med er skapa så avslappnade och genuina bilder. Dom spontana och äkta bilderna är dom ni kommer ha med er för resten av livet och i slutändan kommer det att vara en av era bästa investeringar. Jag fotograferar främst med naturligt ljus och älskar att fånga genuina porträttbilder, blickarna, beröringen och skratten. Jag guidar er till det bästa ljuset och vi skapar detta tillsammans. Emellanåt tar vi några klassiska "titta in i kameran" bilder.

Vart ska vi vara? Vi pratar ihop oss om plats, såklart har jag några smultronställen men tar gärna emot tips, jag är väldigt öppen för förslag. Utemiljö gör barnen nyfikna och avslappnade, promenader och möjligheten att upptäcka gör att barnen känner sig fria. Jag följer barnen på deras upptäcksfärd och ni som föräldrar hakar på.

Hur går det till?

  • Kontakta mig sedan återkommer jag med lite datumförslag och besvara era eventuella frågor

  • Fotograferingen pågår i ca 1 timme och anpassas efter er

  • Efter fotograferingen skickar jag ett galleri med bilder, där får ni i lugn och ro kika på bilderna och funderar på vilka bilder ni önskar beställa och köpa

Vilka kläder?Välj kläder som ni trivs bäst i, men självklart har jag några tips.

Jordiga färger så som rost, gult, brunt och andra jordiga toner. Vitt, beige, grått och svart funkar alltid. Mjuka färger som pasteller är också väldigt snyggt.Undvik gärna stora tryck, randigt och rutigt. Ta gärna med ombyten för variation(inget krav).

Klicka HÄR för att komma till prislistan!