Det här är för er som vill minnas er vardag medans barnen var små. För er som tycker att dokumentationen av ert verkliga liv och dom små händelserna är viktiga.  För er som har tittat tillbaka på era egna bilder sen barndomen och uppskattar dom avskalade spontana bilderna som era föräldrar säkert tog på er, tiden innan instagram och dom perfekta miljöerna.
Det här är för eran lilla familj! Ni känner säkert igen att det oftast är en och samma person som tar bilderna och att den andra sällan själv är med på bild eller att kameran oftast ligger kvar hemma när ni är på vift.

 Här är jag med er och dokumenterar.

Exempel på intressanta händelser: Familjen har fått tillskott,  barnen är nyvakna och borstar tänderna, situationer som kan uppstå vid matbordet (dom som vet, dom vet haha), alla bus och hyss, turen till mataffären är inte att underskatta. Kanske hänger ni mycket ute i ert lantställe eller i lekparken ,ni tycker att läggningen är mysig och ni önskar att någon kunde fånga det på bild. Mycket kan hinna hända på några timmar hos en barnfamilj och jag är där och hjälper till med dokumentationen som ni sedan kan ha med er för resten av ert liv.