Det här är för er som vill minnas er vardag medans barnen var små. För er som tycker att dokumentationen av ert verkliga liv och dom små händelserna är viktiga. För er som har tittat tillbaka på era egna bilder sen barndomen och uppskattar dom avskalade spontana bilderna som era föräldrar säkert tog på er, tiden innan instagram och dom perfekta miljöerna.
Det här är för eran lilla familj! Ni känner säkert igen att det oftast är en och samma person som tar bilderna och att den andra sällan själv är med på bild eller att kameran oftast ligger kvar hemma när ni är på vift. Skillnaden på traditionell familjefotografering och lifestyle är snarlik en bröllopsfotografering med berättelsen i fokus. Närbilder, varierande perspektiv, miljöbilder, allt för att komma ihåg händelserna och sammahanget.
Vilka händelser är viktiga för er att komma ihåg? Här är jag med er och dokumenterar.

Exempel på intressanta händelser: Ni har fått tillskott, situationer som kan uppstå vid matbordet (ni vet vad jag menar), alla bus och hyss, turen till mataffären är inte att underskatta. Kanske hänger ni mycket ute i ert lantställe eller i lekparken ,ni tycker att läggningen är mysig och ni önskar att någon kunde fånga det på bild. Mycket kan hinna hända på några timmar hos en barnfamilj och jag är där och hjälper till med dokumentationen (är gärna med och leker mellan varven) som ni sedan kan ha med er för resten av ert liv. Min passion är att fånga levande bilder!

lupinfoto_lifestyle-1917.jpg

Detta ingår

2 timmars fotografering - utomhus eller hemma hos er
30 digitala bilder
Bilderna levereras via webbgalleri
6000 kr