Lupin Foto

 Lupin Foto

Fotograf - Vännäs - Västerbotten

Foto 2018-10-16 09 56 28.jpg
lupinfoto-brollopsfotograf-umea.jpg

VEM ÄR hon?

Men hola amigos! Vem är hon, lupinen alltså? Jo Sandra Lundberg heter jag på riktigt. Lite kort info om mig kommer här: Jag är en lagomt lång, skrattig, modig kvinna med lite skinn på näsan vid behov.
Har alltid varit rätt självständig och har en stark vilja. Ibland vacklar jag såklart, men faller man så är det bara att resa sig upp. Viljan är det inget fel på :)
Fick min första kamera när jag fyllde 14 och har fotat sen dess. Intresset trissades upp några nivåer när jag fick mitt första barn. Numera går jag knappt någonstans utan en kamera, det finns något fint att fånga överallt, hela tiden. Har ofta fått höra att jag tar mig tiden att lyssna på min omgivning. Jag tror så mycket på det, lyssna, fråga och bekräfta. Alla behöver känna sig hörda emellanåt. Jag ser mig själv som en lättsam person som älskar fotografi, och att porträttera känslor med människor är det mitt hjärta slår lite extra för.
Annars då? jag jagar ofta solkatter och försöker förstå mig på hur dom har bildats, älskar ljus som formar sig snyggt, känslan av att lägga sig i nytvättade sängkläder, doften av sommarkväll, barnens skratt, jag tycker om att bjuda in till mig. Min trygga plats är med min lilla familj! Vi bor i en liten by utanför Umeå som heter Vännäsby.
I vårat hus, skrattar vi, gråter, dansar fuldans, sjunger högt tills vi tappar rösten, och ibland händer det att vi bara ÄR. Livet va!