Lupin Foto

 Familj

Familjefotografering - Umeå - Västerbotten

Arnqvist_lupinfoto-0877.jpg

 Jag strävar efter så naturliga och lättsamma bilder som möjligt! Målet är att vi ska har det roligt tillsammans.


FAMILJEFOTOGRAFERING /BARNFOTOGRAFERING

Vad kan man förvänta sig av mig som fotograf vid en familjefotografering? Jag vill tillsammans med er skapa så avslappnade och genuina bilder. Dom spontana och äkta bilderna är dom ni kommer ha med er för resten av livet och i slutändan kommer det att vara en av era bästa investeringar. Jag fotograferar främst med naturligt ljus och älskar att fånga genuina porträttbilder, blickarna, beröringen och skratten. Jag guidar er till det bästa ljuset och vi skapar detta tillsammans. Emellanåt tar vi några klassiska "titta in i kameran" bilder.

Vart ska vi vara? Vi pratar ihop oss om plats, såklart har jag några smultronställen men tar gärna emot tips, jag är väldigt öppen för förslag. Utemiljö gör barnen nyfikna och avslappnade, promenader och möjligheten att upptäcka gör att barnen känner sig fria. Jag följer barnen på deras upptäcksfärd och ni som föräldrar hakar på.

 Hur går det till?

  • Kontakta mig sedan återkommer jag med lite datumförslag och besvara era eventuella frågor

  • Fotograferingen pågår i ca 1 timme och anpassas efter er

  • Efter fotograferingen skickar jag ett galleri med bilder, där får ni i lugn och ro kika på bilderna och funderar på vilka bilder ni önskar beställa och köpa

Vilka kläder?Välj kläder som ni trivs bäst i, men självklart har jag några tips.

Jordiga färger så som rost, gult, brunt och andra jordiga toner. Vitt, beige, grått och svart funkar alltid. Mjuka färger som pasteller är också väldigt snyggt. Ta med ombyten för variation(absolut inget krav).

Klicka HÄR för att komma till prislistan!

Lifestyle session

Det här är för er som vill minnas er vardag medans barnen var små. För er som tycker att dokumentationen av ert verkliga liv och dom små händelserna är viktiga. För er som har tittat tillbaka på era egna bilder sen barndomen och uppskattar dom avskalade spontana bilderna som era föräldrar säkert tog på er, tiden innan instagram och dom perfekta miljöerna.
Det här är för eran lilla familj! Ni känner säkert igen att det oftast är en och samma person som tar bilderna och att den andra sällan själv är med på bild eller att kameran oftast ligger kvar hemma när ni är på vift. Skillnaden på traditionell familjefotografering och lifestyle är snarlik en bröllopsfotografering med berättelsen i fokus. Närbilder, varierande perspektiv, miljöbilder, allt för att komma ihåg händelserna och sammahanget.
Vilka händelser är viktiga för er att komma ihåg? Här är jag med er och dokumenterar.

Exempel på intressanta händelser: Ni har fått tillskott, situationer som kan uppstå vid matbordet (ni vet vad jag menar), alla bus och hyss, turen till mataffären är inte att underskatta. Kanske hänger ni mycket ute i ert lantställe eller i lekparken ,ni tycker att läggningen är mysig och ni önskar att någon kunde fånga det på bild. Mycket kan hinna hända på några timmar hos en barnfamilj och jag är där och hjälper till med dokumentationen (är gärna med och leker mellan varven) som ni sedan kan ha med er för resten av ert liv. Min passion är att fånga levande bilder!

lupinfoto_lifestyle-1917.jpg

Detta ingår

2 timmars fotografering - utomhus eller hemma hos er
30 digitala bilder
Bilderna levereras via webbgalleri
6000 kr