Priser och Information

Vi utgår ifrån att fotograferingen tar upp till en timme med reservation för matpauser för barn, blöjbyten eller annat som kan hända mitt i livet. Jag stannar tills vi känner oss färdiga.

Boka en fotografering
Priser 2023/2024
gravid kvinna som speglar sig

Lilla

3000 kr

ca 1 timmes fotografering
10 st digitala bilder

Frågor

1) Kontaktformulär och bokningsavgift

När vi har fått kontakt går vi igenom önskemål inför fotograferingen och bokar ett alternativt 2 datum beroende på plats och väder. Vid bokning av datum betalas en depositionsavgift på 1000kr för att bekräfta bokningen och fotograferingen.
OBS! Avgiften är separat från bildpaketen.

3) Efter bokning

Efter bokningen skickar jag en välkomstguide med lite information inför kommande fotografering. Jag tipsar bland annat om klädval och vad man kan förvänta sig av mig.

2) Plats

Ni ska känna er så trygga och bekväma som möjligt. Jag föreslår alltid att komma hem till er där hemmet får spegla er på ett naturligt sätt. Givetvis har jag samlat på mig smultronställen genom åren ifall ni inte har några egna. Vi kanske hinner med både inne och ute?

4) Efter fotograferingen

Jag gör urvalet och levererar dom bästa bilderna från fotograferingen, en blandning av bilder i både färg och svartvitt. Därefter skickar jag en länk till ett privat webbgalleri där ni kan titta på bilderna i lugn och ro och välja era favoriter. Beroende på hur många bilder ni väljer så skickas en faktura på bildpaketet i samband med bildleveransen. Bilderna leveras i högsta kvalitet, bearbetade och klara.