Familjefotografering utomhus


Jag sitter här med filt över benen och drömmer mig bort till en varmare plats, tempen visar nämligen -37 och det är det absolut kallaste jag har upplevt någonsin. har tänt precis alla ljus i köket, för stämningen och känslan. Och på tal om stämning, hösten är väl en stämning om något, melankolisk påväg in i vintervila.

I det här fallet möttes jag och mina fina kunder som har bokat mig tidigare år för en utomhus fotografering någon kilometer ifrån där jag bor. Naturen är som vacker när den är gul/brun tycker jag och familjen hade klätt sig i fina naturnära toner. Klädsel är en fråga jag får ofta vid bokning, jag ska göra ett enskilt inlägg framöver om hur man kan tänka.

Höstig familjebild

Vi börjar nästan alltid med ganska klassiska familjeporträtt, sedan börjar vi röra oss lite, interagera med varandra, trycker ihop för dom nära bilderna för att sedan va lite fria. Jag ÄLSKAR dom hudnära bilderna! Vid det här laget har vi förhoppningsvis byggt upp en tillit och trygghet och ni kan släppa ner axlarna ännu lite till.

Det fina med naturen är att omgivningen gör det så enkelt för tex barn att springa runt och upptäcka, hitta någon lite blomma att ge pappa till att snabbt byta fokus och titta upp på fånglarna som flyger, det är fantastiskt. Det går fort, det gör det, men jag gillar det. Man ska inte hinna tänka så mycket, jag leder er till bäst ljus och sen går det nog undan.

Mor och dotter i vackert motljus

Bloom with grace


Bloom with grace


Nu revs det bara av ett inlägg för att komma igång, förhoppningsvis släpper prestationen och lusten att skriva och visa bilder från fotograferingar framöver får ta vid och leva vidare genom bloggen.

Bästa, Sandra