Frisörfotografering

Hejsan, jag tänkte visa lite bilder från en fotografering som jag hade med tjejerna på Vi Umeå. Jag har fotograferat dom tidigare och nu passade det bra att uppdatera deras bilder eftersom att det har tillkommit några nya medarbetare. Det är alltid en stor ära att få komma tillbaka till samma företag, känns som ett kvitto på att dom har uppskattat en tidigare jobb.

Snygga, sköna, duktiga kvinnor, finns det något härligare?

Uppskattar färgerna här, både inne i frisörsalongen och färgen på fasaden, den går så bra ihop med min stil. Det kan vara bra att tänka på när man bokar sin fotograf till en fotografering på plats. Kika igenom fotografens portfolio och välj såklart efter person, bildstil och känsla.

Hoppas att ni gillar den här typen av inlägg, jag är generellt lite dålig på att uppdatera bilderna på hemsidan och visa sammanhängande fotograferingar, men bloggen känns som ett trevligt forum på något vis. Skicka en liten förfrågan om jag passar er verksamhet.